Mail ons

info@oefentherapievdbos.nl

Afspraak maken

Maak direct een afspraak

Bel ons

06-51844012

Wie ben ik?

Ik ben Mandy van den Bos-Bogers. Sinds 1994 Oefentherapeut Cesar en in 1995 heb ik de praktijk Oefentherapie Cesar in Oud Gastel opgestart. Ruim 25 jaar werk ik met veel plezier in deze praktijk. Sinds 2013 werk ik ook in Willemstad en sinds 2017 in Standdaarbuiten. Mijn praktijk is gevestigd in de praktijk van van Zuilichem Zorg.  Ik heb een goede en intensieve samenwerking heb met alle werkzame disciplines binnen deze praktijk, onder andere fysiotherapie, manueeltherapie, osteopathie, ergotherapie, kinderfysiotherapie, accupunctuur en huidtherapie.

Sinds 2015 werk is mee in de poliklinische revalidatiegeneeskunde.

De praktijk voorziet in oefentherapie Cesar voor mensen uit de omliggende plaatsen zoals Stampersgat, Fijnaart, Heijningen, Oudemolen, Dinteloord en Standdaarbuiten.

Door verschillende cursussen heb ik onder andere affiniteit met motoriek bij kinderen en ook met bekkenproblematiek ( wel of niet zwangerschapsgerelateerd) en het onderzoeken en behandelen van de wervelkolom. Ik geef les in de oefenmethode Medical Kinetics.

Sinds 2016 geef ik slaaplessen volgens de methode Slaapoefentherapie.

Ik heb me verdiept in de gevolgen van het doormaken van covid-19 zodat ik u onder andere middels ademhalingsoefeningen kan begeleiden in het weer goed opbouwen van de dagelijkse activiteiten en conditie wanneer u corona heeft gehad.

Op donderdagmorgen van 9.00- 10.00 uur geef ik in Willemstad gym voor de seniorenvereniging in de gymzaal aan de kerkring.

Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici en heb contracten met de zorgverzekeraars.
Het leuke van het werken als Oefentherapeut vind ik het professioneel hulp kunnen bieden aan mensen en kinderen op elke leeftijd en hiermee een bijdrage kan leveren aan beter functioneren met minder pijn.