Wie ben ik?

Ik ben Mandy van den Bos-Bogers, sinds 1994 Oefentherapeut Cesar, in 1995 heb ik de praktijk Oefentherapie Cesar in Oud Gastel  opgestart. Ruim 21 jaar werk ik met veel plezier in deze praktijk. Sinds 2013 werk ik ook in Willemstad en ook indien wenselijk in Kruisland en Standdaarbuiten. Mijn praktijk is gevestigd binnen de praktijk voor bijzondere fysiotherapie van Zuilichem BV,  waar ik een goede en intensieve samenwerking heb met alle werkzame disciplines binnen deze praktijk, onder andere fysiotherapie, manueeltherapie, osteopathie, ergotherapie, kinderfysiotherapie, accupunctuur en huidtherapie.Ook werk ik hier sinds 2015 mee in de poliklinische revalidatiegeneeskunde. De praktijk voorziet in oefentherapie Cesar voor mensen uit de omliggende plaatsen zoals Stampersgat, Fijnaart, Heijningen, Oudemolen, Dinteloord en Standdaarbuiten. 
Door verschillende cursussen heb ik onder andere affiniteit met motoriek bij kinderen en ook met bekkenproblematiek ( wel of niet zwangerschapsgerelateerd) en het onderzoeken en behandelen van de wervelkolom. Ik geef les in de oefenmethode Medical Kinetics. Sinds 2016 geef ik slaaplessen volgens de methode Slaapoefentherapie. 
Op donderdagmorgen  van 9.00- 10.00 uur geef ik in Willemstad gym voor de seniorenvereniging in de gymzaal aan de kerkring. Op maandagmorgen geeft Emy gym/sport les van 9.45-10.45 uur een herengroep. van 11.00- 12.00 uur een damesgroep in gebouw Irene.

Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici en heb contracten met de zorgverzekeraars.
Het leuke van het werken als Oefentherapeut vind ik het  professioneel hulp kunnen bieden aan mensen en kinderen op elke leeftijd en hiermee een bijdrage kan leveren aan beter functioneren met minder pijn.                                                                                   

foto mandy juiste formaat.jpg